2285022259 Πλατεία Πρωτοδικείου, Νάξος vernikos.nikos@gmail.combanner imagebanner image

Νικόλαος Βερνίκος
Χειρουργός Οδοντίατρος Νάξος


 

Το οδοντιατρείο του “Νικόλαου Βερνίκου” βρίσκεται στην Πλατεία Πρωτοδικείου στη Νάξο και προσφέρει εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιστημονικού επιπέδου σε παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους. Η υψηλή ποιότητα των οδοντιατρικών υπηρεσιών μας βασίζεται στην εξειδίκευση του χειρουργού - οδοντίατρου Νικόλαου Βερνίκου όπου αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Αθηνών και στην συνέχεια έκανε μετεκπαίδευση στην χειρουργική στόματος και στην εμφυτευματολογία.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και με τη βοήθεια της σύγχρονης υλικοτεχνικής υποδομής, δημιουργούμε μαζί το ιδανικό χαμόγελο, προσαρμόζοντας τις τιμές στις δικές σας ανάγκες. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού. 
Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Νικόλαος Βερνίκος Χειρουργός Οδοντίατρος Νάξος

 
Νικόλαος Βερνίκος Χειρουργός Οδοντίατρος Νάξος
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο οδοντιατρείο του Νικόλαου Βερνίκου το οποίο εδρεύει στην Πλατεία Πρωτοδικείου στη Νάξο, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες, βασιζόμενη στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πάσχοντα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σχολεία της Κηφισιάς και του Αμαρουσίου και ακολούθησαν οι παρακάτω σπουδές. Απόφοιτος Οδοντοτεχνικής σχολής Αθηνών 1997. Απόφοιτος Οδοντιατρικής σχολής Αθηνών 2005..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ